zaterdag 8 januari 2011

December 2010

In deze blog een terugblik op wat activiteiten van de maand december.

Op 5 december hadden we een doopdienst waarin we 26 mensen mochten dopen:



Op 13 december hielden we onze eerste samenkomst voor alle vrouwen van de kerken in het district Yendi, meer dan 80 vrouwen kwamen naar de samenkomst!:


Op 15 december fotografeerden we de ondergaande zon - deze tijd van het jaar geeft dat altijd byzondere plaatjes:


Op 18 december maakte Abukari's broer van de vrucht van een cacoaboom, oude spijkers, slippers en de schil van een cocosnoot een auto voor Samuel en Micah, met oude spijkers, daar kan geen ander speelgoed tegenop!:


Op 20 en 21 december bezochten we een natuurpark in Ghana, we genoten van de prachtige natuur. Helaas zagen we geen olifanten maar wel apen en verschillende soorten antilopen:



Op 25 december vierden we met een groep vrienden kerst, iedereen had wat eten meegenomen. Het gezelschap bestond uit Ghanezen, Nederlanders, Amerikanen, Britten en Roemenen:



Bid voor:
  • De komst van een team van Videre om de tweede fase van de 'business' training te organiseren voor mensen van de kerk die al een eigen zaakje hebben of in de toekomst een hopen op te zetten. Het doel hiervan is uiteraard het genereren van inkomsten maar ook om de zaak te gebruiken als een middel om te evangeliseren.
  • Abukari's afstudeerscriptie, de 'deadline' voor het schrijven is eind februari en dat is nog een behoorlijke uitdaging gezien alle andere activiteiten waar Abukari naast zijn studie verantwoordelijk voor is.
  • Voorbereidingen voor ons verlof. Joke hoopt met de jongens 9 maart naar Nederland te komen, Abukari volgt dan 6 april, 6 juli hopen we met z'n allen weer terug te keren naar Ghana.
  • Fondsen voor ons alfabetiseringsproject. Als we niet heel snel meer ondersteuning krijgen moeten we het project drastisch inkrimpen.

1 opmerking:

Unknown zei

Wat geweldig om 26 mensen te mogen dopen in een rivier!
Abukari succes en Gods Zegen met de studie!