vrijdag 25 februari 2011

Druk - Druk - Druk

Abukari heeft zijn scriptie bijna af. Nog een paar correcties aanbrengen en dan kan hij hopelijk eind deze week of begin volgende week de scriptie presenteren. Misschien geven de boeken je een idee over welk onderwerp hij schrijft.



De jongens zijn druk met het helpen kopen en uitdelen van de geiten aan arme kinderen in ons gebied. We konden de geiten kopen door een gift van Go4GhanaKids in Nederland.




Joke probeert alles in en om huis in goede baan te leiden. Ze heeft ook geprobeerd om tijdens de opening van de kerken in Sambu en Kanimo les te geven aan de kinderen. Dat was een hele uitdaging. Per samenkomst waren er meer dan 200 kinderen en de ruimte voor de samenkomst was niet groter dan 8 bij 4 meter. Een hele uitdaging.


Aankomende woensdag hopen we naar Accra (de hoofdstad) te vertrekken, een reis van zo'n 13 uur. Het is de bedoeling dat 8 Maart Joke en de jongens naar Nederland vliegen. Abukari hoopt 6 April richting Nederland te vertrekken. We verwachten 6 juli naar Ghana terug te keren.

Dank God voor:
  • Zijn dagelijkse zorg voor ons
  • De kracht die hij Abukari gegeven heeft om zijn scriptie af te schrijven ondanks zijn drukke agenda
  • De geiten die we voor de kinderen konden kopen

Bid voor:
  • De laatste week in Ghana, dat God ons zal helpen met alle laatste voorbereidingen voor ons verlof
  • Veilige reizen naar Accra en Nederland
  • De impact van het geitenprojekt, dat kinderen en hun ouders zich realiseren dat God om hen geeft en dat Hij voor hen wil zorgen - zowel voor hun geestelijke als fysieke noden

Geen opmerkingen: